sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vihdoin auringonpaistetta!

Nyt laajennuksessa työn alla on ikkunoiden asennus, ja miten upea keväinen maisema ensimmäisestä asennetusta ikkunasta jo paistoikaan! Laajennus sai jo ensimmäisen "harjoitus" ikkunan ansiosta vähän lisää valoa ja oikean kodin tunnelmaa. Kehystetty maisema on kuin vuodenaikojen mukaan muuttuva taulu.

Vanha isäntä teki ikkunatilauksen, ja ikkunat tulivat 6 viikkoa tilauksen jälkeen toimitettuna kotipihaan, nimettyinä omien huoneidensa mukaan. Ainoa ihmetys oli, kuka päättikään ikkunoiden karmien värit? Sisäväri on hyvä, valkoinen, mutta ulkoapäin karmit ovat ruskeat! Ehdin jo ääneen ihmetellä, miksei minulta kysytty mitään, punainen olisi sopinut talon väreihin paremmin... Mutta kävi ilmi, että minulta oli kysytty, ja olin hyväksynyt ruskean värin. Joten, suu suppuun, väri on hyvä.

Tässä hieman ikkunakuvia, harmi vaan että kameramies ei ollut paikalla kuin paketin purkamisen ajan, ja kuvat valmiista työstä on otettu jälkeenpäin.Nuori isäntä oli hakenut kaupungista tullessaan keittiöesitteitä, ja nyt sitten valkkailtiin jo uutta keittiötä. Onneksi sen tyylistä päästiin helposti sopuun, nyt vain kun muistettaisiin sopimuksemme vielä silloin kun joskus pääsemme keittiön kimppuun 2. kerroksessa.Lopuksi vielä pari keväistä kuvaa Taavilasta. Hyvää maaliskuuta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti