maanantai 5. joulukuuta 2011

Joululahja paketissa

Jipii! Talolla on paketissa sellainen joululahja, jota ei millään malttaisi odottaa jouluun saakka! Laajennuksesta puuttuu enää muutama rivi harkkoja, jotka muurataan ylihuomenna, joten kohta päästään katon ja lattian kimppuun.

Tässä myös uusi talonmies, Mitsu:
Tänään nuori isäntä piti puolipekkasen töistä ja lähti raivaamaan polttopuita talon rannasta. Rannasta tulee vielä hieno uimapaikka joku päivä, mutta tällä kertaa tyydyttiin vain haaveilemaan polskuttelusta unelmien hiekkarannan lämpimässä vedessä.
Takapihalta tulee olemaan näkymä järvelle, kunhan vaan saadaan Mummon istuttama kuusiaita kaadettua. Kuusiaitaahan olisi pitänyt välillä trimmata, mutta tämän kyseisen aidan kohdalla siitä on luistettu niin monta vuotta, että aita on enemmänkin vihreä kolmimetrinen seinä.  Tässä kuvassa näkyy myös takapiha, johon olemme haaveilleet huvimajaa, kasvihuonetta ja vaikka mitä kaikkea. Nyt, katsoen pihaa tällä hetkellä, ne haaveet tuntuvat hieman kaukaisilta..


Ja lopuksi vielä lounastreffit á la Mies: hiilllostettua makkaraa sinapin kera talouspaperista tarjoiltuna. (Reno-koira ei kerjää...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti